Wie zijn wij

Welkom bij Fietswereld Hans Greefhorst!

Fietswereld Hans Greefhorst is een veelzijdige fietsenwinkel gevestigd in het centrum van Leusden. U kunt bij ons terecht voor zowel reparaties als de aanschaf een fiets en onderdelen en accessoires. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop en onze hele werkwijze is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en het opbouwen van een duurzame relatie met onze klanten. Uw wensen zijn bepalend voor ons advies. Klanttevredenheid is iets waar iedereen bij Fietswereld Hans Greefhorst voor gaat.


 

Ons aanbod

In onze winkel vindt u een ruim assortiment van fietsen en bijbehorende onderdelen & accessoires. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment van stadsfietsen, tour & trekking fietsen, racefietsen, (elektrische)mountainbikes, kinderfietsen, moederfietsen, speed pedelec's en natuurlijk elektrische fietsen. Wij zijn dealer van o.a. Batavus, Gazelle, Kalkhoff, Koga, Cortina, Cube, Stromer, Alpina en Sinus. Met deze merken bieden wij een zeer complete collectie fietsen aan met voor ieder wat wils. Daarnaast bieden wij u een groot scala aan onderdelen, accessoires, gereedschappen, fiets- en regenkleding, fietsschoenen, helmen, manden, tassen, en kratten.


E-Bike specialist

Kom langs en wij vertellen graag over de verschillende systemen en helpen u graag met het uitzoeken van de fiets die het beste bij u past! Webshop

In onze webshop vind u, 24 uur per dag, het grootste gedeelte van ons assortiment aan fietsen, onderdelen en accessoires. Bestelt u vandaag voor 17:00 een onderdeel of accessoires dan worden deze dezelfde dag nog verzonden. In de meeste gevallen betekend dit dat de bestelling de volgende dag al in huis is! Fietsen kunnen in de webshop gereserveerd worden, wij nemen dan zo snel mogelijk persoonlijk contact met uw op om de bestelling met u door te nemen. Een fiets is maatwerk en dat begrijpen wij als geen ander.


Waarom Fietswereld Hans Greefhorst?

- Deskundig onafhankelijk advies door ons vakkundig personeel
- Bij aanschaf van een nieuwe fiets krijgt u drie servicebeurten
- Inruil mogelijk bij aanschaf van een nieuwe fiets
- Gratis meting bij aanschaf van een Racefiets of Mountainbike
- Altijd ruim aanbod aan tweede hands fietsen (met garantie)
- Ruim aanbod aan e-bike testfietsen

- Moderne werkplaats met gediplomeerde monteurs
- Specialist in E-Bikes & Speed Pedelec's
- Leenfiets beschikbaar bij de reparatie van uw fiets
- SMS service wanneer uw fiets klaar staat
- Bemiddeling bij verlies, diefstal of schade
- Bemiddeling bij garantiegevallen

- Officieel Enra fietsverzekeringen agentschap
Bovag lid
- RDW erkend